Log in als opdrachtgever of zzp’er met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u nog geen logingegevens? Dan kunt u zich registreren.

Inloggen of registreren.

  • .
Sluiten
Wachtwoord vergeten

Auto en aanhanger

Plaats een offerte op een klus of zzp opdracht uit vakgebied voertuig, techniek en reparatie

Alle geplaatste zzp opdrachten van bedrijven en klussen van particulieren uit vakgebied voertuig, techniek en reparatie vindt u in het overzicht hieronder. Zoekt u zzp opdrachten of klussen uit een bepaald zzp vakgebied? Dan kunt u de zzp opdrachten en klussen filteren op de verschillende zzp vakgebieden.

Nu een zzp opdracht of klus plaatsen

Omschrijving zzp opdracht of klus Gezien Actief
verkopen van auto's
1421
Open

2 maart 2016, 22:20

We hebben een aantal data (excell bestand) waar een paar correlaties voor...
2882
Open

12 januari 2015, 11:07

3123
Open

22 december 2014, 22:06

Buro Beet ontwikkelt en produceert cross mediale werving- en salescampagnes...
2096
Gesloten

16 december 2014, 11:28

Vacature ZZP verkoop adviseur


Heb jij commerciële...

2564
Open

26 november 2014, 11:53

ALLENVOOR1


"Een voor allen en allen voor een"


...

2669
Open

24 november 2014, 16:22

MKB Support Nederland is een service organisatie die klanten helpt met...

2107
Open

24 oktober 2014, 11:34

2421
Open

12 oktober 2014, 19:14

Steeds meer mensen zijn op zoek naar stabiliteit en een manier van werken...
2411
Open

3 oktober 2014, 23:51

Big data for small(er) companies. Ga jij bedrijven adviseren om met data...

2015
Open

1 oktober 2014, 13:26

We zijn op zoek naar...

2510
Open

24 september 2014, 20:56

Gezocht,Wij zijn per direct op zoek naar kandidaten die wekelijks mandaag...

2493
Open

5 september 2014, 14:55


Huur een zzp’er of klusser uit vakgebied voertuig, techniek en reparatie: auto en aanhanger, boot, brommer en scooter, caravan en camper, fiets, motor, tuinmachines, vliegtuig, anders, tijdelijke aanstelling

Nu een zzp bedrijfsvermelding aanmaken


Zzp’er worden

Zzp staat voor zelfstandige zonder personeel. Iedereen kan starten als zelfstandige ondernemer zoals een zzp’er, freelancer of als klusser met een klusbedrijf. In vrijwel alle vakgebieden kunt u aan de slag als zzp’er. Heeft u eenmaal een goed overwogen keuze gemaakt om te starten als zzp’er, dan dient u zich als eerste in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Hier krijgt u een KvK-nummer en een btw-nummer voor de belasting. Als zelfstandig ondernemer krijgt u te maken met administratie voor zzp’ers. Het is belangrijk dat u de boekhouding goed verzorgt zodat u een goed inzicht heeft in uw inkomsten en uitgaven.

Uw administratie geeft ook een inzicht in hoeveel omzetbelasting of btw u moet gaan betalen. Voor de btw-aangifte moet u bijhouden welke facturen u uitschrijft en welke facturen u moet betalen. Als zzp’er bent u verplicht uw administratie zeven jaar te bewaren.

Uurtarief bepalen

Hoe een uurtarief van een zzp’er of freelancer wordt bepaald hangt van verschillende factoren af zoals ervaring en opleiding. Dit is belangrijk en vooral voor starters moeilijk in te schatten. Als u teveel vraagt, kan de zzp opdracht of klus door de opdrachtgever aan een ander worden uitbesteed. Een uurtarief te laag inschatten kan problemen geven om van uw inkomsten rond te komen.

Heeft u eenmaal een goed uurtarief kunnen bepalen en heeft u aan een zzp opdracht of klus gewerkt en deze naar tevredenheid afgerond, dan wordt het tijd om een factuur te versturen. U kunt niet zomaar een factuur versturen, hiervoor gelden een aantal factuureisen waaraan deze moet voldoen.


Factuur voorbeelden
Offerte voorbeelden
Urenregistratie voorbeelden

Vakgebieden

Zzp opdrachten en klussen voor zzp’ers, klussers en freelancers

Vakgebieden voor zelfstandige ondernemers zoals zzp’ers, klussers en freelancers met zzp opdrachten en klussen geplaatst door bedrijven en particulieren met een klus in of om het huis. Bent u particulier en wilt u uw tuin laten bestraten, een schutting plaatsen of een boom omzagen, plaats dan vrijblijvend uw klus. Niet alleen voor uw tuinklussen, ook voor het plaatsen van een dakkapel, keuken of een nieuwe verflaag of behang kunt u hier terecht. Bedrijven met een zzp opdracht kunnen ook vrijblijvend plaatsen. Zoekt u een zzp’er voor een tijdelijke aanstelling in de zorgverlening of voor een opdracht in de bouw of metaal, plaats dan uw zzp opdracht en zzp’ers zullen reageren en u een offerte aanbieden voor de werkzaamheden.

Kennisartikelen

Zelfstandig ondernemen als zzp’er, klusser of freelancer

Zzp staat voor zelfstandig zonder personeel. Een zzp’er of freelancer is een zelfstandig ondernemer die arbeid verricht voor meerdere opdrachtgevers. Als eigen baas heeft u een hoge mate van vrijheid en kunt u uw eigen tijd indelen. Op zzpnodig.nl vindt u naast zzp opdrachten en klussen ook kennisartikelen over zelfstandig ondernemen. Wilt u starten als zzp’er, dan leest u hier met welke aspecten u rekening moet houden. Niet alleen voor de belastingdienst en uw administratie, maar ook over online marketing voor ondernemers en het belang van uw eigen website met zakelijke e-mailadressen.