Log in als opdrachtgever of zzp’er met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u nog geen logingegevens? Dan kunt u zich registreren.

Inloggen of registreren.

  • .
Sluiten
Wachtwoord vergeten

Thuiswerk

Plaats een offerte op een klus of zzp opdracht voor thuiswerk

Alle geplaatste zzp opdrachten van bedrijven en klussen van particulieren uit vakgebied thuiswerk vindt u in het overzicht hieronder. Zoekt u zzp opdrachten of klussen uit een bepaald zzp vakgebied? Dan kunt u de zzp opdrachten en klussen filteren op de verschillende zzp vakgebieden.

Nu een zzp opdracht of klus plaatsen

Omschrijving zzp opdracht of klus Gezien Actief
Koken, verzorgen, transport
577
Open

6 september 2016, 08:17

Kun jij als zelfstandige (ZZP'er) abonnementen verkopen tegen zeer riante...
1750
Open

26 februari 2016, 14:31

Voor een nieuwe opdracht van Google zijn wij op zoek naar freelancers die met...
1495
Gesloten

12 februari 2016, 09:50

Ben jij op zoek naar een nieuwe leuke uitdaging in de salesbranche? Kom dan...
1504
Gesloten

12 februari 2016, 09:45

Vanwege de snelle groei zijn wij weer op zoek naar zelfstandige sales...
1887
Open

17 november 2015, 17:20

Meewerken in onze projecten, informatie over investeringen verzamelen
1798
Open

16 september 2015, 17:18

opbouwen en uitbreiden van succesvol business lifestyle concept
1793
Gesloten

14 september 2015, 09:36

Wij zijn een start-up dat zich wil richten op het Midden en Kleinbedrijf. We...
2301
Open

1 september 2015, 17:21

Resultaatgerichte Fondsenwervers

Heb je ervaring met...
2185
Gesloten

28 augustus 2015, 15:04

Functieomschrijving
Voor de uitbreiding van onze vestiging Heerenveen,...
2951
Open

1 april 2015, 11:28

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren, commerciële zzp’er die het leuk...

3059
Open

12 februari 2015, 17:29

BC Uitgevers bv, gespecialiseerd in zorg- en seniorenmedia zoekt...

2879
Open

5 februari 2015, 14:39


Nu een zzp bedrijfsvermelding aanmaken


Zzp’er worden

Zzp staat voor zelfstandige zonder personeel. Iedereen kan starten als zelfstandige ondernemer zoals een zzp’er, freelancer of als klusser met een klusbedrijf. In vrijwel alle vakgebieden kunt u aan de slag als zzp’er. Heeft u eenmaal een goed overwogen keuze gemaakt om te starten als zzp’er, dan dient u zich als eerste in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Hier krijgt u een KvK-nummer en een btw-nummer voor de belasting. Als zelfstandig ondernemer krijgt u te maken met administratie voor zzp’ers. Het is belangrijk dat u de boekhouding goed verzorgt zodat u een goed inzicht heeft in uw inkomsten en uitgaven.

Uw administratie geeft ook een inzicht in hoeveel omzetbelasting of btw u moet gaan betalen. Voor de btw-aangifte moet u bijhouden welke facturen u uitschrijft en welke facturen u moet betalen. Als zzp’er bent u verplicht uw administratie zeven jaar te bewaren.

Uurtarief bepalen

Hoe een uurtarief van een zzp’er of freelancer wordt bepaald hangt van verschillende factoren af zoals ervaring en opleiding. Dit is belangrijk en vooral voor starters moeilijk in te schatten. Als u teveel vraagt, kan de zzp opdracht of klus door de opdrachtgever aan een ander worden uitbesteed. Een uurtarief te laag inschatten kan problemen geven om van uw inkomsten rond te komen.

Heeft u eenmaal een goed uurtarief kunnen bepalen en heeft u aan een zzp opdracht of klus gewerkt en deze naar tevredenheid afgerond, dan wordt het tijd om een factuur te versturen. U kunt niet zomaar een factuur versturen, hiervoor gelden een aantal factuureisen waaraan deze moet voldoen.


Factuur voorbeelden
Offerte voorbeelden
Urenregistratie voorbeelden

Vakgebieden

Zzp opdrachten en klussen voor zzp’ers, klussers en freelancers

Vakgebieden voor zelfstandige ondernemers zoals zzp’ers, klussers en freelancers met zzp opdrachten en klussen geplaatst door bedrijven en particulieren met een klus in of om het huis. Bent u particulier en wilt u uw tuin laten bestraten, een schutting plaatsen of een boom omzagen, plaats dan vrijblijvend uw klus. Niet alleen voor uw tuinklussen, ook voor het plaatsen van een dakkapel, keuken of een nieuwe verflaag of behang kunt u hier terecht. Bedrijven met een zzp opdracht kunnen ook vrijblijvend plaatsen. Zoekt u een zzp’er voor een tijdelijke aanstelling in de zorgverlening of voor een opdracht in de bouw of metaal, plaats dan uw zzp opdracht en zzp’ers zullen reageren en u een offerte aanbieden voor de werkzaamheden.

Kennisartikelen

Zelfstandig ondernemen als zzp’er, klusser of freelancer

Zzp staat voor zelfstandig zonder personeel. Een zzp’er of freelancer is een zelfstandig ondernemer die arbeid verricht voor meerdere opdrachtgevers. Als eigen baas heeft u een hoge mate van vrijheid en kunt u uw eigen tijd indelen. Op zzpnodig.nl vindt u naast zzp opdrachten en klussen ook kennisartikelen over zelfstandig ondernemen. Wilt u starten als zzp’er, dan leest u hier met welke aspecten u rekening moet houden. Niet alleen voor de belastingdienst en uw administratie, maar ook over online marketing voor ondernemers en het belang van uw eigen website met zakelijke e-mailadressen.