Log in als opdrachtgever of zzp’er met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u nog geen logingegevens? Dan kunt u zich registreren.

Inloggen of registreren.

  • .
Sluiten
Wachtwoord vergeten

Account aanmaken

Registreren is gratis en binnen enkele seconden gedaan

Als zelfstandig ondernemer zoals een zzp’er, freelancer of klusser met een klusbedrijf kunt u gratis registreren. Na het aanmaken van een account kunt u direct inloggen en reageren op zzp opdrachten en klussen door een offerte te plaatsen of contact opnemen met de opdrachtgever.

Heeft u als bedrijf een zzp opdracht voor een zzp’er of freelancer of heeft u als particulier een klus in of om het huis voor een klusser? Dan kunt ook gratis registreren, heeft u toegang tot de zzp bedrijvengids en kunt u zzp opdrachten en klussen plaatsen voor het inhuren van een zzp professional.

Wat het kost
Voor bedrijven en particulieren is registreren en het plaatsen van zzp opdrachten en klussen gratis en voor zelfstandige ondernemers is registreren en het plaatsen van offertes gratis.

Vul uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk in en klik onder op de knop ‘Registreren’.

* * * * *
*

* Verplicht veld

Factuur voorbeelden
Offerte voorbeelden
Urenregistratie voorbeelden

Vakgebieden

Zzp opdrachten en klussen voor zzp’ers, klussers en freelancers

Vakgebieden voor zelfstandige ondernemers zoals zzp’ers, klussers en freelancers met zzp opdrachten en klussen geplaatst door bedrijven en particulieren met een klus in of om het huis. Bent u particulier en wilt u uw tuin laten bestraten, een schutting plaatsen of een boom omzagen, plaats dan vrijblijvend uw klus. Niet alleen voor uw tuinklussen, ook voor het plaatsen van een dakkapel, keuken of een nieuwe verflaag of behang kunt u hier terecht. Bedrijven met een zzp opdracht kunnen ook vrijblijvend plaatsen. Zoekt u een zzp’er voor een tijdelijke aanstelling in de zorgverlening of voor een opdracht in de bouw of metaal, plaats dan uw zzp opdracht en zzp’ers zullen reageren en u een offerte aanbieden voor de werkzaamheden.

Kennisartikelen

Zelfstandig ondernemen als zzp’er, klusser of freelancer

Zzp staat voor zelfstandig zonder personeel. Een zzp’er of freelancer is een zelfstandig ondernemer die arbeid verricht voor meerdere opdrachtgevers. Als eigen baas heeft u een hoge mate van vrijheid en kunt u uw eigen tijd indelen. Op zzpnodig.nl vindt u naast zzp opdrachten en klussen ook kennisartikelen over zelfstandig ondernemen. Wilt u starten als zzp’er, dan leest u hier met welke aspecten u rekening moet houden. Niet alleen voor de belastingdienst en uw administratie, maar ook over online marketing voor ondernemers en het belang van uw eigen website met zakelijke e-mailadressen.