Log in als opdrachtgever of zzp’er met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u nog geen logingegevens? Dan kunt u zich registreren.

Inloggen of registreren.

  • .
Sluiten
Wachtwoord vergeten

Collectieve zorgverzekeringen met premiekortingen is er niet alleen voor grotere bedrijven. De collectieve kortingen van zorgverzekeraars gelden ook voor de zelfstandig ondernemer in een eenmanszaak of zzp’er die zijn partner (privé) heeft meeverzekerd.

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is best lastig. Als zelfstandige bent u immers op zoek naar een verzekering die kan voldoen aan specifieke eisen en het liefst niet al te duur is. Een collectieve verzekering afsluiten is de oplossing.

Besparen op uw zorgverzekering

Het loont dus de moeite om te kijken naar een geschikte zorgverzekeraar waarbij u ook als kleine ondernemer flink kunt besparen op uw zorgverzekering. Door het afsluiten van een collectieve verzekering zou u tot maar liefst € 300,00 minder kunnen gaan betalen.

Dat kan op verschillende manieren. U kunt zelf een contract afsluiten met een zorgverzekeraar of een verzekering afsluiten via een brancheorganisatie.

Voordelen collectieve verzekering

In een collectieve zorgverzekering zit de verplichte basisverzekering en eventuele aanvullende verzekeringen die u er zelf bij kunt nemen zoals bijvoorbeeld een aanvullende tandpakket.

De korting die zorgverzekeraars bieden is ongeveer 10 procent van de nominale premie (basisverzekering). Daarnaast worden er nog kortingen afgegeven op de eventuele aanvullende verzekeringen. Enkele redenen om als zelfstandig ondernemer te kiezen voor een collectieve ziektekostenverzekering:

  • premiebesparing van 10% op de premie van de collectieve zorgverzekering, op aanvullende verzekeringen krijgt u vaak wat meer korting,
  • besparingen door geïntegreerde dienstverlening.

U bent al een collectief als uw bedrijf uit minstens twee mensen bestaat en als u bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dus ook als u zzp’er bent en een partner heeft, kunt u zich collectief verzekeren.

Factuur voorbeelden
Offerte voorbeelden
Urenregistratie voorbeelden

Vakgebieden

Zzp opdrachten en klussen voor zzp’ers, klussers en freelancers

Vakgebieden voor zelfstandige ondernemers zoals zzp’ers, klussers en freelancers met zzp opdrachten en klussen geplaatst door bedrijven en particulieren met een klus in of om het huis. Bent u particulier en wilt u uw tuin laten bestraten, een schutting plaatsen of een boom omzagen, plaats dan vrijblijvend uw klus. Niet alleen voor uw tuinklussen, ook voor het plaatsen van een dakkapel, keuken of een nieuwe verflaag of behang kunt u hier terecht. Bedrijven met een zzp opdracht kunnen ook vrijblijvend plaatsen. Zoekt u een zzp’er voor een tijdelijke aanstelling in de zorgverlening of voor een opdracht in de bouw of metaal, plaats dan uw zzp opdracht en zzp’ers zullen reageren en u een offerte aanbieden voor de werkzaamheden.