Log in als opdrachtgever of zzp’er met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u nog geen logingegevens? Dan kunt u zich registreren.

Inloggen of registreren.

  • .
Sluiten
Wachtwoord vergeten

Reageer op zzp opdrachten en klussen en plaats een offerte

Als zzp’er, klusser of freelancer kunt u gratis registreren en een account aanmaken en gebruik maken van zzpnodig.nl. Een account aanmaken is eenvoudig en binnen enkele stappen gedaan. Nadat u dit heeft gedaan ontvangt u automatisch een e-mail met activeringslink om uw account te activeren.

Met een account kunt u reageren op zzp opdrachten en klussen, geplaatst door bedrijven en particulieren met een klus in of om het huis, en een offerte plaatsen. Heeft de opdrachtgever interesse, dan kunt u ingehuurd worden voor de zzp opdracht of klus.

Zzp bedrijfsvermelding

Als uw account is geactiveerd kunt u tevens een zzp bedrijfsvermelding aanmaken zodat uw zzp bedrijf of eenmanszaak wordt geplaatst in de zzp bedrijvengids. Met een zzp bedrijfsvermelding heeft u een online portfolio waarmee u gevonden kunt worden door opdrachtgevers zoals bedrijven met een zzp opdracht of particulieren met een klus.

Een zzp bedrijfsvermelding kunt u geheel zelf beheren door deze te wijzigen, activeren of tijdelijk te deactiveren.

Account verwijderen

Uw account verwijderen is eenvoudig. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Uit veiligheids- en privacyoverwegingen bent u de enige die een aanvraag kan indienen voor het verwijderen van uw account.

Privacy statement
Uw gegevens die wij vragen bij het aanmaken van een account zijn nooit beschikbaar voor derden. Gegevens voor uw zzp bedrijfsvermelding en geplaatste zzp opdrachten en klussen zijn wel voor iedereen vrij toegankelijk.
Factuur voorbeelden
Offerte voorbeelden
Urenregistratie voorbeelden

Vakgebieden

Zzp opdrachten en klussen voor zzp’ers, klussers en freelancers

Vakgebieden voor zelfstandige ondernemers zoals zzp’ers, klussers en freelancers met zzp opdrachten en klussen geplaatst door bedrijven en particulieren met een klus in of om het huis. Bent u particulier en wilt u uw tuin laten bestraten, een schutting plaatsen of een boom omzagen, plaats dan vrijblijvend uw klus. Niet alleen voor uw tuinklussen, ook voor het plaatsen van een dakkapel, keuken of een nieuwe verflaag of behang kunt u hier terecht. Bedrijven met een zzp opdracht kunnen ook vrijblijvend plaatsen. Zoekt u een zzp’er voor een tijdelijke aanstelling in de zorgverlening of voor een opdracht in de bouw of metaal, plaats dan uw zzp opdracht en zzp’ers zullen reageren en u een offerte aanbieden voor de werkzaamheden.

Kennisartikelen

Zelfstandig ondernemen als zzp’er, klusser of freelancer

Zzp staat voor zelfstandig zonder personeel. Een zzp’er of freelancer is een zelfstandig ondernemer die arbeid verricht voor meerdere opdrachtgevers. Als eigen baas heeft u een hoge mate van vrijheid en kunt u uw eigen tijd indelen. Op zzpnodig.nl vindt u naast zzp opdrachten en klussen ook kennisartikelen over zelfstandig ondernemen. Wilt u starten als zzp’er, dan leest u hier met welke aspecten u rekening moet houden. Niet alleen voor de belastingdienst en uw administratie, maar ook over online marketing voor ondernemers en het belang van uw eigen website met zakelijke e-mailadressen.