Log in als opdrachtgever of zzp’er met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u nog geen logingegevens? Dan kunt u zich registreren.

Inloggen of registreren.

  • .
Sluiten
Wachtwoord vergeten

Huur een zzp professional voor uw zzp opdracht of klus

Als bedrijf of particulier kunt u gratis één of meerdere zzp opdrachten of klussen plaatsen. Is uw zzp opdracht of klus geplaatst, dan kunnen zzp professionals zoals zzp’ers, freelancers of klussers hierop reageren. Een opdracht of klus plaatsen is eenvoudig en binnen enkele seconden gedaan.

Nadat u een zzp opdracht of klus heeft geplaatst kunt u deze geheel zelf beheren. Dit betekent dat u deze kunt wijzigen, verwijderen of tijdelijk deactiveren. Uw geplaatste klus of zzp opdracht wordt automatisch door het systeem geactiveerd en is direct zichtbaar op de website.

Als er een reactie is geplaatst op uw klus of zzp opdracht, dan krijgt u hierover automatisch van ons bericht per e-mail.

Uw gegevens en account verwijderen

Uw account verwijderen is eenvoudig. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Uit veiligheids- en privacyoverwegingen bent u de enige die een aanvraag kan indienen voor het verwijderen van uw account.

Privacy statement
Uw gegevens die wij vragen bij het aanmaken van een account zijn nooit beschikbaar voor derden. Gegevens voor uw zzp bedrijfsvermelding en geplaatste zzp opdrachten of klussen zijn wel voor iedereen vrij toegankelijk.
Factuur voorbeelden
Offerte voorbeelden
Urenregistratie voorbeelden

Vakgebieden

Zzp opdrachten en klussen voor zzp’ers, klussers en freelancers

Vakgebieden voor zelfstandige ondernemers zoals zzp’ers, klussers en freelancers met zzp opdrachten en klussen geplaatst door bedrijven en particulieren met een klus in of om het huis. Bent u particulier en wilt u uw tuin laten bestraten, een schutting plaatsen of een boom omzagen, plaats dan vrijblijvend uw klus. Niet alleen voor uw tuinklussen, ook voor het plaatsen van een dakkapel, keuken of een nieuwe verflaag of behang kunt u hier terecht. Bedrijven met een zzp opdracht kunnen ook vrijblijvend plaatsen. Zoekt u een zzp’er voor een tijdelijke aanstelling in de zorgverlening of voor een opdracht in de bouw of metaal, plaats dan uw zzp opdracht en zzp’ers zullen reageren en u een offerte aanbieden voor de werkzaamheden.

Kennisartikelen

Zelfstandig ondernemen als zzp’er, klusser of freelancer

Zzp staat voor zelfstandig zonder personeel. Een zzp’er of freelancer is een zelfstandig ondernemer die arbeid verricht voor meerdere opdrachtgevers. Als eigen baas heeft u een hoge mate van vrijheid en kunt u uw eigen tijd indelen. Op zzpnodig.nl vindt u naast zzp opdrachten en klussen ook kennisartikelen over zelfstandig ondernemen. Wilt u starten als zzp’er, dan leest u hier met welke aspecten u rekening moet houden. Niet alleen voor de belastingdienst en uw administratie, maar ook over online marketing voor ondernemers en het belang van uw eigen website met zakelijke e-mailadressen.