Op zzpnodig.nl vindt u niet alleen zzp opdrachten, klussen en de grootste online zzp bedrijvengids, maar ook kennisartikelen over zelfstandig ondernemen. Als starter vindt u hier de juiste informatie om een goede start te maken als zelfstandige.

U kunt als klusser of zzp’er een zzp bedrijfsvermelding aanmaken waardoor u wordt gevonden door particulieren met een klus of door bedrijven met een zzp opdracht. Niet alleen voor de bouw, de vakgebieden van zelfstandigen in de zzp bedrijvengids variëren van hoveniers voor onderhoud of herinrichting van uw tuin of bomen die gesnoeid moeten worden tot diverse vakgebieden in de zorg.

Zo kunnen particulieren die op zoek zijn naar een geschikte aannemer of aannemersbedrijf om een muur te laten metselen voor een aanbouw of zelfs een garage kunnen u via de zzp bedrijvengids benaderen voor een metselopdracht of voor andere klussen in en om het huis.

Starten als zelfstandig ondernemer

Steeds meer werknemers nemen ontslag en kiezen voor een zelfstandig bestaan als zzp’er, freelancer of een klusbedrijf. Ze worden hierdoor steeds belangrijker. Iedereen kan starten als zelfstandig ondernemers. U dient echter wel met een aantal belangrijke aspecten rekening te houden, welke dat zijn leest u op de zzp informatie pagina’s van de website zzpnodig.nl.

Nieuwsbrief voor de zzp’er en klusser

De verschillende onderwerpen met informatie over zzp’en die worden behandeld vindt u in het menu aan de linkerkant van de website. Wilt u op de hoogte blijven middels de zzp nieuwsbrief, dan kunt u zich daarvoor vrijblijvend aanmelden.