Geen zzp werk meer

Het kan gebeuren dat u als zzp’er of freelancer tijdelijk minder zzp opdrachten of freelance projecten meer heeft, of zelfs helemaal geen opdrachten meer. Zoekt u nog zzp opdrachten? In dat geval kunnen de vraag en aanbod sites zoals ZZPnodig.nl en FreeLancer.nu uitkomst bieden.

Helemaal geen werk meer en financiële steun nodig? Op ZZPnodig.nl vindt u de antwoorden op uw vragen en alles wat u moet weten met zzp informatie, handige tips en links voor het vinden van een klus, freelance project, werk of zzp opdracht.

Zzp opdrachten en klussen

Op ZZPnodig.nl vindt u niet alleen de grootste online zzp bedrijvengids maar ook vele zzp opdrachten en opdrachtgevers uit diverse vakgebieden waarop u als zzp’er kunt reageren.

ZZPnodig.nl

Advertentie

Freelance opdrachten en projecten

Freelance projecten en opdrachten vindt u op FreeLancer.nu. Maak als freelancer een profiel aan en reageer op geplaatste freelance opdrachten.

FreeLancer.nu

Advertentie

Bijstandverlening voor zzp’ers

Bent u een zelfstandige en verkeert u in financiële problemen? Mogelijk kunt u dan in aanmerking komen voor financiële steun.

Steun bij financiële problemen

Gerelateerd aan zzp informatie

De pagina “Geen zzp opdrachten meer” uitprinten

Zzp app met het laatste nieuws

Zzp app met het laatste nieuws

Wil u overal waar u bent op de hoogte zijn van het laatste zzp nieuws? Download dan de zzp app bij Google Play. Er zijn geen kosten aan verbonden. De zzp app is gratis en geeft gebruikers via hun smartphone toegang tot het laatste zzp of freelance nieuws, artikelen, video’s en foto’s.

De nieuwsberichten voor de zzp app worden geselecteerd vanaf de website ZZPcentrum.nl. Zo kunt u als zzp’er of freelancer overal waar u bent met één druk op de knop op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemen.

Zzp shop voor zzp’ers en freelancers

  • ZPshop.nl - Shop voor zzp’ers en freelancers

    Handboek voor de zzp’er

    Het Handboek voor de zzp’er wijst u de weg in de jungle van fiscale regelgeving, administratieve verplichtingen en aansprakelijkheidsvalkuilen.

    Vrijheid om je werk zelf in te delen, meer variatie en vaak ook grotere inkomsten. Het bestaan als Zelfstandige Zonder personeel of zzp’er lijkt ideaal. Reden waarom inmiddels honderdduizenden Nederlanders voor deze bedrijfsvorm hebben gekozen.

    Verkrijgbaar in de zzp shop
Advertentie

Zzp tips en tricks nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over het laatste zzp en freelance nieuws en tips met betrekking tot zzp informatie over zelfstandig ondernemen? Geef u dan op voor de zzp tips en tricks nieuwsbrief.