Offerte voor zzp’ers en freelancers

Een offerte opstellen is niet iets wat u als zzp’er of freelancer even tussendoor doet. Het is daarom van belang om te weten wanneer u wel of niet een offerte moet sturen zodat u niet onnodig veel werk hoeft te verrichten als dit niet noodzakelijk is.

Ook heeft het weinig zin om een offerte te schrijven voor een zzp opdracht waarvan u van te voren al weet dit niet binnen de afgesproken tijd te kunnen afronden. Het zou jammer zijn als u met deze slechte indruk die u hierdoor achterlaat geen vervolg opdrachten zal krijgen.

Advertentie

Een goede offerte

Voor een goede offerte moeten alle onderdelen van de opdracht goed besproken en uiteengezet worden in de offerte voor de opdrachtgever. U kunt hierbij denken aan wat de klant nu echt wilt en kunt u dit bieden. Als deze vragen positief beantwoord kunnen worden kunt u overgaan tot het opstellen en maken van een overzichtelijke offerte.

Gerelateerd aan offerte

De pagina “Offerte voor zzp’ers en freelancers” uitprinten

Zzp app met het laatste nieuws

Zzp app met het laatste nieuws

Wil u overal waar u bent op de hoogte zijn van het laatste zzp nieuws? Download dan de zzp app bij Google Play. Er zijn geen kosten aan verbonden. De zzp app is gratis en geeft gebruikers via hun smartphone toegang tot het laatste zzp of freelance nieuws, artikelen, video’s en foto’s.

De nieuwsberichten voor de zzp app worden geselecteerd vanaf de website ZZPcentrum.nl. Zo kunt u als zzp’er of freelancer overal waar u bent met één druk op de knop op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemen.

Zzp shop voor zzp’ers en freelancers

 • ZPshop.nl - Shop voor zzp’ers en freelancers

  Handboek Offerte

  Verhoog uw kansen op opdrachten met het schrijven van betere offertes. Deze gids bevat veel voorbeelden voor het maken van een goede offerte.

  Hoe maakt u een succesvolle offerte, wat moet een offerte bevatten en wat moet u vooral niet doen? Bestel de gids en ontvang deze binnen twee werkdagen thuis.

  Verkrijgbaar in de zzp shop
 • ZPshop.nl - Shop voor zzp’ers en freelancers

  Prijzen & Tarievengids

  Ruim honderdvijftig uurtarieven van verschillende beroepsgroepen op een rij.

  De Prijzen & Tarievengids helpt de zzp’er, zelfstandig ondernemer, freelancer en opdrachtgever bij het bepalen van de prijs.

  Verkrijgbaar in de zzp shop
Advertentie

Zzp tips en tricks nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over offertes en offertes maken en tips met betrekking tot offertes? Geef u dan op voor de zzp tips en tricks nieuwsbrief.