Zzp thuiskapster worden

Kapper worden of een eigen kapsalon beginnen? Welke kapper droomt er niet van een eigen kapsalon of van het vrije bestaan van een thuiskapper?

Veel kappers voelen zich aangetrokken tot dat leven en wagen de sprong om als zzp’er te starten. Sommigen bouwen een succesvolle kapsalon op, anderen falen jammerlijk.

Vaak staat of valt de mate van succes niet met de bedrevenheid in het kappersvak maar met de ondernemers kwaliteiten en eigenschappen die u niet of amper op de kappersopleiding leert.

Advertentie

Zzp thuiskapster

Voor een bloeiende kapsalon moet u inzicht hebben in kosten, prijzen, risico’s en bedrijfsvoering. Ook als u geen personeel in uw zaak heeft staan, ontkomt u daar niet aan.

Als u de risico’s laag wilt houden of eerst wilt proeven aan het zelfstandige bestaan, kunt u ook kiezen om thuiskapper worden. Dan hoeft u uw bankrekening niet te raadplegen voor een pand en inventaris, u moet alleen rekening houden met materiaalkosten en de benzineprijs.

Gerelateerd aan zzp’er worden

De pagina “Hoe word ik zzp thuiskapster” uitprinten

Zzp app met het laatste nieuws

Zzp app met het laatste nieuws

Wil u overal waar u bent op de hoogte zijn van het laatste zzp nieuws? Download dan de zzp app bij Google Play. Er zijn geen kosten aan verbonden. De zzp app is gratis en geeft gebruikers via hun smartphone toegang tot het laatste zzp of freelance nieuws, artikelen, video’s en foto’s.

De nieuwsberichten voor de zzp app worden geselecteerd vanaf de website ZZPcentrum.nl. Zo kunt u als zzp’er of freelancer overal waar u bent met één druk op de knop op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemen.

Zzp shop voor zzp’ers en freelancers

 • ZPshop.nl - Shop voor zzp’ers en freelancers

  Handboek Kapsalon

  Start uw eigen kapsalon. Een begrijpelijk en compleet handboek waarin alle stappen staan genoemd om een eigen kapsalon te beginnen.

  Dit boek is geschreven voor mensen die al een eigen bedrijf hebben en voor starters met een eigen salon, als thuiskapper of als ambulant kapper.

  Verkrijgbaar in de zzp shop
 • ZPshop.nl - Shop voor zzp’ers en freelancers

  Handboek voor de zzp’er

  Het Handboek voor de zzp’er wijst u de weg in de jungle van fiscale regelgeving, administratieve verplichtingen en aansprakelijkheidsvalkuilen.

  Vrijheid om je werk zelf in te delen, meer variatie en vaak ook grotere inkomsten. Het bestaan als Zelfstandige Zonder personeel of zzp’er lijkt ideaal.

  Verkrijgbaar in de zzp shop
Advertentie

Zzp tips en tricks nieuwsbrief

Hoe word ik zzp (zelfstandige zonder personeel) kapper of kapster? Blijf op de hoogte over starten als zelfstandige en tips met betrekking tot zelfstandig ondernemen of een eenmanszaak en meld u aan voor de zzp tips en tricks nieuwsbrief.