Voorbeeld van een factuur

Veel startende zelfstandigen en zzp’ers nogal moeite hebben met het vragen van geld van hun diensten.

Hoewel factureren aan de basis staat van uw inkomstenstroom en dus direct van belang is voor het voortbestaan van uw onderneming, blijkt namelijk dat met name dienstverleners het moeilijk vinden om een bedrag op een velletje papier, de factuur te zetten.

Op ZZPnodig.nl vindt u een voorbeeld factuur inclusief de wettelijke verplichte gegevens die u kunt gebruiken als basis voor uw eigen factuur.

Advertentie

Voorbeeld factuur

Hoe ziet een correcte factuur eruit inclusief de wettelijke verplichte gegevens? Klik op onderstaande link om een voorbeeld te downloaden. De factuur in het voorbeeld kunt u gebruiken als basis voor uw eigen factuur.

Download voorbeeld van een factuur Download een voorbeeld van een factuur (PDF)

Het is slechts een voorbeeld, de opmaak en indeling van een factuur kunt u zelf bepalen. Zorg er natuurlijk wel voor dat uw factuur er netjes en verzorgd uitziet. Een factuur of rekening zegt namelijk veel over uw bedrijfsvoering.

Gerelateerd aan facturen

De pagina “Voorbeeld van een factuur voor zzp’ers en freelancers” uitprinten

Zzp app met het laatste nieuws

Zzp app met het laatste nieuws

Wil u overal waar u bent op de hoogte zijn van het laatste zzp nieuws? Download dan de zzp app bij Google Play. Er zijn geen kosten aan verbonden. De zzp app is gratis en geeft gebruikers via hun smartphone toegang tot het laatste zzp of freelance nieuws, artikelen, video’s en foto’s.

De nieuwsberichten voor de zzp app worden geselecteerd vanaf de website ZZPcentrum.nl. Zo kunt u als zzp’er of freelancer overal waar u bent met één druk op de knop op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemen.

Zzp shop voor zzp’ers en freelancers

 • ZPshop.nl - Shop voor zzp’ers en freelancers

  Administratie voor (startende) ondernemers

  Wilt u een eigen bedrijf starten, of hebt u al een bedrijf en wilt u uw eigen administratie opzetten? Met dit boek kunt u stap voor stap aan de slag met uw boekhouding.

  Het zzp boek Administratie voor (startende) ondernemers is inclusief een gratis demo CD met een volledige demoversie van Snelstart.

  Verkrijgbaar in de zzp shop
 • ZPshop.nl - Shop voor zzp’ers en freelancers

  Prijzen & Tarievengids

  Ruim honderdvijftig uurtarieven van verschillende beroepsgroepen op een rij.

  De Prijzen & Tarievengids helpt de zzp’er, zelfstandig ondernemer, freelancer en opdrachtgever bij het bepalen van de prijs.

  Verkrijgbaar in de zzp shop
Advertentie

Zzp tips en tricks nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe factuurvoorbeelden, aanbieders van online facturen, online factuurpakketten en tips met betrekking tot facturen? Geef u dan op voor de zzp tips en tricks nieuwsbrief.