Administratie software en boekhoudsoftware

Veel zelfstandig ondernemers houden hun administratie bij op hun computer en overhandigen het overzicht eens per kwartaal of eens per jaar ter controle aan hun boekhouder.

Andere zelfstandig ondernemers geven de voorkeur aan (uitgebreide) administratie software of doen hun administratie via online boekhouden, via een internetkoppeling. U kunt kiezen uit vele diverse soorten administratiepakketten en boekhoudsoftware.

Online boekhouden

De keuze zal echter niet alleen van u afhankelijk zijn. Als u bijvoorbeeld de keuze maakt om online te boekhouden met een rechtstreekse koppeling naar uw boekhouder of accountant is het van belang dat de boekhoudsoftware ook bij uw boekhouder wordt ondersteunt.

Davilex Online Boekhouden en Davilex Online Factuur

Altijd toegang hebben tot uw boekhouding, waar u ook bent? Dan is Davilex Online Boekhouden uw oplossing. Davilex Online Boekhouden is veilig, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.

Meer informatie…

Advertentie

Betaalbaar boekhoudpakket voor de zzp’er

Als zzp’er, freelancer of zelfstandige zit u niet te wachten op uitgebreide en kostbare boekhoudsoftware. Alles wat u nodig heeft is alleen een eenvoudig boekhoudpakket met de basis functionaliteiten die voldoende zijn voor een zelfstandig ondernemer om uw kleine administratie eenvoudig, snel en overzichtelijk bij te houden.

Wij adviseren u Primo Boekhouding. Met Primo Boekhouding heeft u een compleet en betaalbaar boekhoudpakket voor de zzp’er.

Primo Boekhouding is een modern en bijzonder compleet boekhoudsoftware speciaal ontwikkeld voor zzp’ers en freelancers. Het biedt u alle mogelijkheden om uw boekhouding snel en efficiënt bij te houden. Zo heeft u altijd optimaal inzicht in uw inkomsten en uitgaven en heeft u uw BTW-aangifte in een paar muisklikken gedaan.

Met Primo Boekhouding kan iedere zzp’er of zelfstandige zijn boekhouding snel en eenvoudig voeren.

Advertentie

Online administratie en boekhouden

Online uw administratie bijhouden en online boekhouden via internet wordt steeds vaker toegepast door zelfstandigen. Door het groeiende aantal gebruikers verschijnen steeds meer online administratie en online boekhoudsoftware.

Het grote voordeel van online boekhouden is dat u overal waar u over een computer met internetverbinding beschikt, toegang heeft tot uw administratie en boekhouding.

Met online boekhoudsoftware kunt u dus zelf snel en eenvoudig BTW-aangifte doen, factureren, uw inkomsten en uitgaven beheren en vergelijken, uw relatiegegevens bijhouden en nog veel meer. Kortom alles wat u nodig heeft om een goed overzicht op uw administratie en financiën van uw eenmanszaak te houden.

Online factureren

Factureren via internet, het online factureren, is ook mogelijk. Er zijn online boekhoudsoftware programma’s om een factuur eenvoudig, overzichtelijk en verzorgd op te stellen. Met een online factuurpakket heeft u de mogelijkheid om uw factuur online op te stellen en direct door te sturen naar de klant. Uw afnemer moet natuurlijk wel met deze manier van factureren akkoord gaan.

Als u gebruik gaat maken van elektronisch factureren dan moet u ook tenminste alle gegevens noteren die wettelijk vereist zijn bij de papieren facturen.

Gerelateerd aan administratiepakketten

De pagina “Online boekhoudsoftware” uitprinten

Zzp app met het laatste nieuws

Zzp app met het laatste nieuws

Wil u overal waar u bent op de hoogte zijn van het laatste zzp nieuws? Download dan de zzp app bij Google Play. Er zijn geen kosten aan verbonden. De zzp app is gratis en geeft gebruikers via hun smartphone toegang tot het laatste zzp of freelance nieuws, artikelen, video’s en foto’s.

De nieuwsberichten voor de zzp app worden geselecteerd vanaf de website ZZPcentrum.nl. Zo kunt u als zzp’er of freelancer overal waar u bent met één druk op de knop op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemen.

Zzp shop voor zzp’ers en freelancers

 • ZPshop.nl - Shop voor zzp’ers en freelancers

  Administratie voor (startende) ondernemers

  Wilt u een eigen bedrijf starten, of hebt u al een bedrijf en wilt u uw eigen administratie opzetten? Met dit boek kunt u stap voor stap aan de slag met uw boekhouding.

  Het zzp boek Administratie voor (startende) ondernemers is inclusief een gratis demo CD met een volledige demoversie van Snelstart.

  Verkrijgbaar in de zzp shop
 • ZPshop.nl - Shop voor zzp’ers en freelancers

  Prijzen & Tarievengids

  Ruim honderdvijftig uurtarieven van verschillende beroepsgroepen op een rij.

  De Prijzen & Tarievengids helpt de zzp’er, zelfstandig ondernemer, freelancer en opdrachtgever bij het bepalen van de prijs.

  Verkrijgbaar in de zzp shop
Advertentie

Zzp tips en tricks nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over administratiepakketten, administratie software, boekhoudsoftware, online boekhouden voor zzp’ers en freelancers? Geef u dan op voor de zzp tips en tricks nieuwsbrief.